Är du digital skogasägare och använder mobilen vill vi tipsa om att använda fortnox app "Fortnox företag".

För dig som enbart vill fotografera fungerar även appen "Fortnox"

När du loggar in klicka på krysset upp i högra hörnet då får du följande vy, se nedan,

Ska du bara ta kort väljer du ladda upp fil, ska du även bokföra i mallen väljer du bokföringspost.

Ska du ladda upp bilder får du i nästa vy välja om den ska ligga i dagskassor eller i verifikationer.

För att få upp dem i enkel bokföring ska du välja "dagskassor".

Ska du bokföra och har valt bokföringspost i första steget får du upp följande bild, här kan du också ta eller välja bild samt välja om det är en inbetalning eller utbetalning och när du fyllt i din information och klickar på bokför så bokförs din post. Efter det kan enbart din konsult redigera det bokförda.