För att kunna erbjuda hela fortnox utbud av licenser och appar har vi nu flyttat ut Fortnox från MittKontor.

När du ska använda EkonomiOnline (framöver benämnt som Forntox) är det än mer viktigt att du använder Google Crome när du loggar in.

Inloggning via fortnox.se eller som tidigare via MittKontor.

Logga in med BankID (rekommenderas) alternativt användarnamn och lösenord

Har kunden glömt sitt lösenord är det enkelt att beställa ett nytt genom att klicka på ”Har du glömt ditt lösenord”

Har du bara ett bolag kommer du dirket in till ditt bolag,

Har du flera bolag kommer du direkt in i bokföirngen om du loggar in med lösenord, loggar du in med BankID får du i steg två välja vilket du vill logga in i.

Kommer du inte in behöver du också kontakta din konsult.