Inne i programmet finns ett blått frågetecken på höger sida. Tryck ut detta och skriv i sökrutan vad du letar efter.

Programmet fungerar så att står du i Bokföring kommer du direkt till svaren som härrör till bokföring. Likadant om du står i Leverantörsreskontra fliken eller Fakturerings fliken. Gäller det hur  man ska kontera olika saker rekommenderar vi att du tar kontakt med din handläggare på LRF Konsult. Detta för att underlätta vid kommande bokslut och på så sätt spara tid och onödiga kostnader.

Följande sida summerar bokföringsfrågor

https://support.fortnox.se/hc/sv/categories/200927089-Fortnox-Bokf%C3%B6ring

Här hittar du Fortnox youtube filmer

https://www.youtube.com/user/FortnoxAB/playlists