Mina uppgifter

Här ser du vilka uppgifter som finns inlagda på dig. Du loggar in i MittKontor med hjälp av din e-postadress och ditt lösenord. Meddela LRF Konsult om du vill ändra dina uppgifter.

Lösenord

Om du vill ändra ditt lösenord, klicka på Byt lösenord och en länk kommer att skickas till din e-post med instruktioner.

Notifieringar till min e-post

Här väljer du om du vill bli notifierad till din e-post när du har fått ett meddelande till din Inkorg i MittKontor. Om du har flera företag i MittKontor då kan du ha olika inställningar på de olika företagen.